1 (edited by Mies 2018-01-15 21:23:51)

Topic: nonnenpop met Icoon

Mijn dochter  bracht  17 jaar geleden een nonnenpop voor mij mee uit New York waar ze voor studie was. Deze pop stond in een garagesale voor 5 dollar. Ze is van bakeliet en als je haar benen heen en weer beweegt, gaat haar hoofd van L naar R. Schud van NEE. Natuurlijk kon ik het niet nalaten om haar na te maken ,maar dan van stof en een masker in het gezicht.Ik heb er twee gemaakt en al 1 verkocht. Ze is 44 cm. lang.
Op de foto met z'n 3'en staat de  echte  non Rechts. Daarnaast de andere 2 zelfgemaakte nonnen. De laatste  non met icoon [ ook zelf gemaakt ]  is te koop voor 35 euro met standaard , de icoon is 25 euro.  samen voor 50 euro. Eventuele verzendkosten in Ned. 7 euro.
Ik hoop dat er iemand een leuk plaatsje voor haar heeft.
Ik woon in Zwolle dus u kunt haar ook eerst komen bekijken.http://i67.tinypic.com/202vrk.jpghttp://i64.tinypic.com/2a4tno7.jpghttp://i68.tinypic.com/jju552.jpghttp://i68.tinypic.com/2ir4tqa.jpg

Re: nonnenpop met Icoon

Dat klinkt als een heel mooie pop Mies!
Staat ze in deze foto, die Durvina in je andere bericht geplakt heeft...? (Ik kopieer Durvina's code even en plak die hier zodat de foto hier misschien ook goed zal verschijnen:)

http://i63.tinypic.com/4jp6rr.jpg

Wat een prestatie dat je haar hebt kunnen namaken!
Je mag als het handig is, de foto ook naar mij mailen dan probeer ik hem erbij te plaatsen...
Groet,
Jolie

Re: nonnenpop met Icoon

De Icoon  is inmiddels weg, naar een meisje dat eerste Comunie heeft gedaan. NU de Non nog.
Gr  Mies.
.

Re: nonnenpop met Icoon

Wat een goede bestemming Mies! De Non vindt vast ook een mooie nieuwe plek!
Groet, Jolie