Topic: Wat voor pop is dit

Hoi Hoi.
Ik heb een pop gekregen en wou graag weten of deze oud is. Er zit een merkje in volgens mij een ratti pop. Maar hoe oud is deze en wat zou deze pop waard zijn..

http://i67.tinypic.com/nvywew.jpg
http://i63.tinypic.com/2d8jpqo.jpg
http://i64.tinypic.com/6z4m54.jpg
http://i64.tinypic.com/6z4m54.jpg

Hoop dat de fotos lukken

Re: Wat voor pop is dit

Hoi Miranda,
De foto's zijn gelukt!
Als ze dwars staan, in plaats van "rechtop", helpt het vaak om de foto's iets te verkleinen, gek genoeg verschijnen ze hier dan wèl rechtop :-) Daar heb ik verder geen invloed op :-)

Je pop is inderdaad een Ratti-pop, Poppememke heeft dezelfde op haar Website staan: https://www.poppememke.nl/detail/148936 … stiek-.htm
Haar prijs lijkt me een goede indicatie van de waarde. Het lijfje van deze vroege Ratti-pop is niet zo sterk als het lijfje van deze (iets latere) Ratti:pop: https://www.poppememke.nl/detail/148936 … emodel.htm , maar van hetzelfde materiaal als de Wildebraspoppen als deze: https://www.wildebraspoppen.nl/polyethyleen Kinderen kunnen er nog prima mee spelen, maar het is m.i. wel zaak er een beetje voorzichtig mee te zijn, dit plastic scheurt makkelijker, net als dat van de Wildebraspoppen.

Hartelijke groetjes,
Jolie

Re: Wat voor pop is dit

Het is inderdaad een Ratti-pop.
De prijs die Poppememke vraagt, vind ik wat aan de hoge kant.
Zelf heb ik mijn Ratti's via Marktplaats en betaal nooit meer dan € 15,00 want meestal moet het elastiek vernieuwd worden, staan de ogen niet echt goed en de wimpers zijn vaak niet meer te zien.
Maar toch, het zijn prachtige poppen :-)

Groetjes Nickie