Topic: Wie weet de naam van deze poppen?

Ik heb mijn hele leven al een hele grote poppenliefde!
Ik ben nu 19 jaar! En kon als klein kind echt helemaal op gaan in het perfecte gezinnetje, iets wat ik in het echte leven niet had!

Ik heb allerlei verschillende soorten poppen, maar waar ik altijd het meest aan gehecht was en bleef, zijn de poppen met een zachte romp, en plastic beentjes, armpjes en hoofdje met en zonder hoofdhaar!

Ik weet niet of ik het nu goed uitleg maar ik vraag me wel af hoe dat soort poppen heten en waarom je ze tegenwoordig bijna nergens meer kunt kopen!

Ik heb heel veel gezocht, maar ik kan ze nergens meer terugvinden.......

In moderne speelgoedwinkels krijg je misschien nog wel heel kleine popjes met zacht lijfje, maar niet wat ik gewend ben en waar ik van houd!

Mijn lievelingspop is sins kort weer helemaal gemaakt, omdat ik haar al mn hele leven heb, is ze behoorlijk gaan slijten maar nu is ze weer helemaal gemaakt.....

Ik kan misschien wel een foto van die pop hier neerzetten als ik weet hoe big_smile

Re: Wie weet de naam van deze poppen?

Hallo beste Lievelingspop, allereerst van harte welkom!!

Ik ben héél benieuwd naar foto's van je gerepareerde pop! Hier staat een uitleg hoe je foto's kunt uploaden: http://poppenforum.nl/topic/65/hoe-kan- … tos-tonen/

Ja, ik ben het helemaal met je eens dat de wat oudere poppen vaak leuker zijn dan de (naar mijn smaak) wat bloedeloze-poppen-van-nu (OK, er zijn uitzonderingen, maar wat er gemiddeld in de speelgoedwinkels ligt is zo ..eenvormig.

Ik heb wat zitten zoeken naar sites over poppen uit "The 90ies", maar er is maar heel weinig te vinden.. http://www.toysofanothertime.com/  heeft wel wat, maar veel is het niet... En al helemaal niet nederlands..

Groetjes, en ik hoop dat het foto-plaatsen lukt!
Jolie

Re: Wie weet de naam van deze poppen?

Van harte welkom !

Ik heb eigenlijk geen idee hoe dat zit.
Dus ik laat het aan de profs over wink.

Veel plezier!
Leora

Ik ben Leora! Ik spaar spaanse poppen en ik maak dan een familie! Al die poppen moeten een spaanse naam hebben die begint met ''Ad''. Dit zijn de namen van mijn spaanse poppen: Adora, Adamo, Adelio en Adriano.