Topic: Ik wil mijzelf graag even voorstellen!

Hallo..!!
Bij deze wil ik me graag even voorstellen...
Ik gebruik de nickname Lady Arachnia al heel wat jaartjes op het internet, het is zelfs zo dat mensen mij (her)kennen tijdens evenementen en dan zeggen jij bent toch...Lady Arachnia??? Dus ik gebruik deze naam eigenlijk voor alles wat ik online doe!
Ik ben gek op alles wat met poppen te maken heeft, nieuwe poppen, oude poppen, Barbie poppen, BJD Doll's oftewel Ball Jointed Doll's uit Azie, het maakt mij niet uit! Alleen...een pop moet voor mij wel duidelijk een pop zijn...hoe mooi gemaakt ze ook zijn...ik krijg echt de kriebels van reborn poppen...of poppen die op kinderen lijken!
Echt verzamelen doe ik niet...ik koop als ik iets vind...het enige wat ik ECHT verzamel zijn mijn G1 My Little Ponies...maar dat is een heel ander vakgebied!

Ook heb ik een lange periode Barbie poppen verzameld, alleen heb ik die met mijn *Stomme Kop (Excuses voor mijn taalgebruik!!!)* Maar dat is echt een hele domme stap geweest in een lange rij van vele domme dingen die ik in mijn vorige relatie heb gedaan...in het kort...mijn ex was gokverslaafd...en ik was de persoon die als een spin in een web met gaten *Goh waar zou mijn nickname toch vandaan komen! ;-)* de gaten probeerde te dichten op financieel gebied....en op een gegeven moment had ik zo'n groot gat...dat ik mijn verzameling in 1 keer verkocht heb...achteraf voor een habbekrats...en met veel spijt...
Maar gelukkig heb ik 4 jaar geleden de stap genomen om uit deze giftige relatie te stappen en mijn ex de deur te wijzen en sinds september 2013 ben ik heel erg gelukkig met mijn verloofde en in 2014 heb ik de grote stap genomen om vanuit mijn geboorteplaats Dordrecht te verhuizen naar mijn huidige woonplaats Geleen, helemaal in het Zuiden van Limburg! En vanaf dag 1 heb ik me heel erg fijn gevoeld hier in de Dutch Mountains, en absoluut geen seconde getwijfeld over deze grote stap!

En ik heb dit jaar besloten om de Barbie poppen die ik in het verleden verkocht heb, weer langzaam aan terug te gaan verzamelen. En op mijn zoektocht ben ik op dit forum terecht gekomen!
Mochten er nog vragen zijn...stel ze gerust!
X Lady Arachnia

*Normal people ignore the Strange and Unusual. I, Myself, am one of the Strange and Unusual....*

Re: Ik wil mijzelf graag even voorstellen!

Hallo Lady Arachnia, welkom!!

Wat een beeldschone foto in je profiel! Het zou me niet verbazen als onze dochter L. je foto herkent van een conventie, waar ze zèlf gekleed als... Rainbow Dash naartoe is geweest... :-)) (Dochters hadden ook een aanzienlijke collectie Ponies, maar zijn er veel kwijtgeraakt bij een bizarre inbraak... (Alles teruggekregen, behalve de Ponies...)

Uit liefde nemen we allemaal wel 'ns de verkeerde beslissingen.. :-} ik hoop dat de Barbies tòch weer terugvindt, tegen een redelijke/vriendelijke prijs.. Welke types zoek je? dan hou ik dat in m'n achterhoofd als ik ze ergens zie!)

Ja, Limburg lijkt me èrg mooi! Fijn dat je het daar naar je zin hebt!

Je maakt vast hele mooie dingen voor de poppen, mocht je 'ns tijd hebben een om een foto met een creatie te uploaden, ik ben kijk er naaruit!

Hartelijke groetjes,
Jolie

Re: Ik wil mijzelf graag even voorstellen!

Hi!
Het duurde even voor ik weer *Up and Running* was na een flinke aanval van mijn geliefde nierstenen!

Maarrrrr....mijn besluit om weer een Barbie verzameling op te gaan starten, heeft ook geleid tot het terug vinden van mijn Gene Marshall Doll....en inmiddels heb ik er al 1 in huis...de tweede partij van 2 Gene Doll's plus extra outfit en 3 kledingpatronen is betaald en onderweg...ennnnnn......

Mijn ***Heilige Graal*** Een Evangeline Ghastly Doll met extra kleding is ook onderweg! *Bloos...*

*Normal people ignore the Strange and Unusual. I, Myself, am one of the Strange and Unusual....*

4 (edited by Mies 2017-12-17 18:54:36)

Re: Ik wil mijzelf graag even voorstellen!

Hallo Lady Arachinia.
Ik heb een tip  voor je  kijk in alle kringloop winkels waar je langs komt  daar ligt het vol Barby poppen, en als je naar het merk zoekt ?  bij de oudste Barby,s staat het in de BIL, met de naam MAttell made in USA,
veel plezier met  verzamelen.
Mies.