Re: Foto,s poppen...

Hallo Nickie, fijn weer wat van je te horen! En wat heerlijk dat die injectie goed helpt tegen de pijn! Nog even niet breien, maar lekker naar buiten met je lieve hondje. Is hij al op puppy cursus geweest zodat hij rustig naast je blijft lopen?
Toen ik laatst Obi de hond van onze jongste dochter uitliet liep hij zo heen en weer te hollen dat ik op straat knalde. Ik kon nog net de riem vast grijpen en weer overeind krabbelen :-/  Gelukkig niets gebroken, alleen een paar weken met blauwe knieën gelopen.

Even gekeken wat een Boomertje is. Gevonden: Het zijn vrolijke hondjes en ze luisteren als ze er zelf zin in hebben.
Boyca lijkt wel een beetje op Obi. Ik bedoel nu niet de naam, maar het hondje. Alleen heeft Obi een koffie met melk kleurtje en is wat groter. Hij schijnt ook nog een beetje Tekkelbloed te hebben. Vandaar dat hij zo eigenwijs is misschien!
Fijn dat jullie voor Cody zo'n goed plekje hebben gevonden. Stoeien met een vriendje in het bos, dat is toch ideaal voor een jonge hond.

Vandaag een dag weggeweest, als je dan thuis komt denk je dat de avond nog begint. Maar het is nu echt bedtijd!

Voorspoedig herstel toegewenst Nickie! en lieve groetjes van Durvina

P.s. Oei niets over poppen. Nou ja, de poppen zijn geduldig hoor:-)30 april nog een paar foto's van Obi gemaakt!

https://welkepopisdat.nl/afbeeldingen-Forum/DurvinaFotos/P1410823.jpg

https://welkepopisdat.nl/afbeeldingen-Forum/DurvinaFotos/P1410829.jpg

Een echte kerel hoor. Hij heeft een zware stem!

Re: Foto,s poppen...

Goedemorgen Durvina :-
Ja, die hondjes zijn heel druk en bedrijvig, is met Boyca ook zo hoor, elk blaadje , steentje, vogeltje enz wil hij achteraan. Maar ja, het is ook nog een puppy hé . Precies kleine kinderen.
Luisteren doet Boyca redelijk goed tenminste...als er een beloning achteraan komt hahaha.
Het eerste jaar met een hondje is een tropenjaar. Ik zeg soms weleens...je kunt beter twee kleine kindjes om je heen hebben, dan een pup van 5 maanden.
Maar uiteindelijk komt alles goed.
Puppy-cursus doe ik niet aan, het kost veel geld en met een beetje geduld en volharding lukt het ook om het hondje te krijgen zoals je dat wil. Boyca is een kruising Malthezer/ShiThsu .
Ja, de poppen moeten nog even geduld hebben, ze staan en zitten nog steeds rustig op de planken, er is nog niets nieuws bij gekomen maar dat is niet erg, want breien zit er voorlopig nog niet in.
Dat zal wel iets voor de winter worden denk ik en dan is Boyca ook weer een stuk rustiger.
Ik ga er nu vandoor want ik ben de hele dag bij mijn dochter, ik wens je een fijne dag en kalmaan maar. :-)

Liefs Nickie

Groetjes Nickie

103

Re: Foto,s poppen...

Ha Nickie, wat fijn dat je er weer bent en dat je rug weer wat beter gaat! Wees maar voorzichtig met je arm, handwerk is zulke snelle èn herhalende bewegingen, daarbij kan zo'n zenuw lelijk bekneld komen zitten. Inderdaad, wat Durvina zegt: Poppen zijn geduldig :-)
Mooi dat jullie voor Cody een goed nieuw thuis hebben gevonden, het lijkt me een hele beslissing. Boyca lijkt me een heel schattig lief hondje, erg mooi vind ik ze altijd, de kruising Malthezer/ShiThsu... Ja, dat eerste jaar zal wel heel druk zijn. Gelukkig is wandelen gezond — en ik hoop dat je rug de inspanning aankan.
Dat klinkt heftig Durvina, vallen en er blauwe knieën aan over houden, gelukkig niets gebroken!
Een mooi weekend gewenst en lieve groetjes van
Jolie

104

Re: Foto,s poppen...

Oh, P.S. Nickie... Wat ik helemaal vergeet.... :-)

Een paar maanden geleden heb ik op de webserver "mappen" aangemaakt, ook voor jou als vaste lezer/schrijver. Zie hier de berichtjes erover :-) Mocht TinyPic e.d. niet goed werken, dan kun je de foto's naar mij mailen, en plaats ik ze zo snel mogelijk in die map...

Het plaatsen van de foto's werkt dan zo:
https://welkepopisdat.nl/afbeeldingen-Forum/Fotoplaatsen_Hulp.jpg
Je hoeft dan alleen de Link / URL te kopieren en er "img" en "/img" (met vierkante [  ] haakjes eromheen) te plaatsen, en dan verschijnt de foto.

Het adres van jouw map is: https://welkepopisdat.nl/afbeeldingen-F … ckieFotos/
(Er staat nu natuurlijk niets in... :-))

Als er nog méér lezers/schrijvers zijn die graag zo'n map willen... Stuur me even een berichtje via de contactpagina.

Het uploaden kan altijd even duren (zo was ik rond Koningsdag niet op het forum :-)) maar ik doe echt mijn best om de foto's, als het even kan, dezelfde dag nog naar de map te uploaden.
Een mooi weekend gewenst en lieve groetjes,
Jolie