Topic: Poppen op zolder gevonden

Hoi allemaal,

bij het opruimen van onze zolder kwam ik deze poppen tegen, het zijn er in totaal 7, allemaal van dezelfde maker. Er zit aan sommige een kaartje met daarop de volgende informatie: Edna Tkachuk, Soft Sculture Artist, 1115 Woodridge Dr. Brownsburg, IN 46112   317-858-7697. Als ik hierop google vind ik alleen vrij weinig. Op de achterkant van de kaartjes staat een prijs geschreven, sommige staat 95USD en andere 125USD.

Wie kent deze poppen (als je ze zo mag noemen) en kan mij er meer over vertellen? Misschien ook wat ze waard zijn? Ik wil er vanaf maar vind de prijskaartjes die er aan zitten iets te hoog om ze zomaar naar de kringloop te brengen.

http://i63.tinypic.com/qohoxf.jpg
http://i68.tinypic.com/2ake8vl.jpg

Alvast bedankt voor diegene die me hier meer over kan vertellen.
Groetjes Lotti

Re: Poppen op zolder gevonden

Helaas... ik ken ze niet Lotti... Waarschijnlijk zijn het handgemaakte Amerikaanse karakterpoppen. Van elke pop is er waarschijnlijk maar 1, gemaakt door Edna Tkachuk in Indiana. Voor de humor, kijk naar dat geinige kunstgebitje in de hand van het heertje :-)

Op deze link (ik heb geen login) is mogelijk meer te vinden:
http://www.worthpoint.com/worthopedia/s … ddess-doll

Met Google zie ik dat in sommige kleine Amerikaanse musea dergelijke poppen ook te vinden zijn. Het zal voornamelijk voor de lol en de humor zijn. Het zijn meer cartoons dan poppen.

Groetjes,
Jolie