Topic: Wat erg! Marijke verliest haar ogen.

Wie kan mij goede raad geven?
Marijke is gevallen! Best van een grote hoogte ook nog. Gelukkig s ze niet in stukken gevallen maar haar ogen liggen nu los in haar hoofd. wat een pech. Hoe kan ik dat het beste repareren? Het hoofd is aan de onderkant hals helemaal dicht dus ik kan er van geen kanten bij. Moet ik nu de naad die over haar hoofje loopt los zien te krijgen of is misschien een andere manier beter?  Ik hoop dat iemand hier op het forum mij en Marijke  hier goede raad over kan geven.

Op foto 1 Marijke in betere tijden en op foto 2 Marijke na de val.

Groetjes Dorien

http://www.mijnalbum.nl/Foto550-VES3E8HS.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto550-SLZQ77OA.jpg

Re: Wat erg! Marijke verliest haar ogen.

Och die arme Marijke, geen gezicht zo zonder ogen!
Van welk materiaal is het kopje gemaakt Dorien?
Ik heb ooit een kopje van papier-machè gekregen, met op het achterhoofd een uitgesneden of gezaagd ovaal stuk dat weer vastgelijmd was.
Helaas kan ik daar nu geen foto van maken, heb wel een foto van haar voorkant. Dat kopje heeft wel een open halsje, maar toch erg smal om slaapogen er in te zetten.
Als het lukt om de naad los te maken, kan Marijke onzichtbaar hersteld worden.
Een pruikje op zou ook heel goed bij haar staan!
Als het hoofdje van ander materiaal is wordt het nog moeilijker! Dan had ze beter een gat in haar achterhoofd kunnen vallen.

Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met Marijke!
Succes er mee Dorien en groetjes van Durvina.

http://i61.tinypic.com/23krbxk.jpg

Re: Wat erg! Marijke verliest haar ogen.

Je kan idd de naad losmaken , zodat het hoofdje in twee delen valt, dat is de simpelste manier, je kan ook de hals doorsnijden maar die moet achteraf wel weer goed gehecht worden