Re: Foto,s poppen...

Deze pop is van Nickie en niet van Mies hahahaha

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Ik denk Nickie en ik schrijf Mies, ik doe wel vaker zoiets :-/
Ik heb het even hersteld hoor Nickie :-)
Mijn man en ik hebben ieder onze eigen mok. Héél vaak zet ik ze net verkeerd op tafel. Er zit een weer draadje verkeerd in je hoofd zegt hij dan!

Groetjes van... èh hoe heet ze ook alweer...
Durvina!

Re: Foto,s poppen...

Hahaha Durvina geen probleem hoor enne...wij hebben hier ook wel last van ..de dingen verkeerd zeggen enz.
Ik drink de koffie zwart en manlief met suiker en melk, staat ook regelmatig op de verkeerde kant. Tis de leeftijd zullen we maar zeggen :-)

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Dat zal het zijn Nickie!

Re: Foto,s poppen...

Pop Emma is ook aangekleed :-)

http://i68.tinypic.com/2cp8ifc.jpg

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Dat was weer een hele brei Nickie. Emma is vast niet zo'n klein popje! Het is een heel lief jurkje met die muizentandjes en dat bolerootje. Ook de schoensokjes staan er weer prachtig bij!

Ik heb breiwerk op de naald voor Bob of Bas, maar kom er even niet zo erg aan toe. De jongens wachten nog geduldig in hun ondergoed.

Ook is er weer een WEKA-popje op reis hierheen. Een echt opknappertje, ik hoop haar gauw te kunnen laten zien.

Voor morgen goede zondag en groetjes van Durvina

Re: Foto,s poppen...

Goedemorgen Durvina
Ja, het was best een klus haha. Emma is 65cm en dan zijn de kleertjes wel wat groter. Er zit ook nog een wit/oranje gestreept onderbroekje bij.
De komende tijd zal ik niet veel tijd hebben om te breien want we hebben gister een puppy gekregen. Kruising medium poedel en boomer. Hij is nu drie maanden en heeft ff veel aandacht en tijd nodig ivm, zindelijkheidstraining ,wat wel en niet mag enz.
Wij wensen jou en je familie hele fijne Kerstdagen en een Gelukkig maar vooral Gezond 2018
gr Nickie

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Dankjewel Nickie, jij en je familie ook fijne kerstdagen en een heel goed 2018!

https://welkepopisdat.nl/afbeeldingen-Forum/DurvinaFotos/hond%20en%20pop.jpg

Gefeliciteerd met jullie puppy. Leuk hoor, maar o die arme poppen! Sterkte met de opvoeding van het hondje!

Groetjes van Durvina

Re: Foto,s poppen...

Dankjewel Durvina.
Het is een pracht plaatje Durvina. maar  hondje  Cody kan niet bij de poppen komen, daar is hij nog te klein voor en de poppen staan op planken tegen een muur waar een bank voor staat.
Hij wordt niet echt groot zo'n 35cm schofthoogte en dat is net te klein om op die planken te komen.
Gr Nickie

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Gefeliciteerd met jullie hondje Cody, Nickie! Het is vast een heel gezellig en vrolijk huisgenootje! En dat namen verwisselen doe ik trouwens ook erg vaak.. Mijn ouders deden dat al op hun dertigste, met de leeftijd zal het wel niet zoveel te maken hebben :-) Of die leeftijd begint al héél vroeg :-) ;-)

Hartelijke groet,
Jolie

Re: Foto,s poppen...

Dankjewel Jolie, ja het is en vrolijk, super actief maar vooral heel lief baasje. Nu nog druk bezig met zindelijk worden en dan leren om af en toe alleen thuis te blijven. Het breien schiet er nu wel een beetje in maar die tijd komt ook wel weer. We zijn in ieder geval heel blij met Cody :-)
Namen verwisselen gebeurt hier ook regelmatig haha tis de leeftijd zullen we maar zeggen ongeacht welke

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Na lange tijd toch weer een pop in het nieuw. Dit is pop Anette

http://i65.tinypic.com/68fu2q.jpg

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Wat een leuk Wildebrasje met prachtig breiwerk Nickie! Heel knap hoe je die plissée in de rok hebt weten te breien... Daar is vast een speciaal patroon voor — volgens mij heb ik zoiets nooit eerder gezien... Met bijpassende schoentjes en sokjes.. Mooi!
Groetjes,
Jolie

Re: Foto,s poppen...

Dankjewel Jolie het plisserokje is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt .
De pop is 60cm maar het heeft een poosje geduurd voor zij in de kleren zat. We hebben sinds een paar weken een puppy en dat beestje vergt nogal wat van je tijd en...draadjes en breipennen vind hij super aantrekkelijk hahahaha.

Patroon van plisserokje
Eerste nld:   7 recht, 1 averechts
Tweede nld: 3 rechts; 1 averechts 7 rechts.
Deze twee nld steeds herhalen tot de gewenste lengte.
Dat is alles :-)

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Wat verrassend simpel klinkt dat patroon Nickie, dankjewel! (Ik verwachtte iets met heropgenomen of gekruiste breisteken, maar het valt reuze mee... :-)) ja, onze poezenbeesten willen ook graag aan de haal met breinaalden en breiwol wink En dan denk je, dat leren ze af als ze ouder zijn, nou, van de alleroudste mag ik gewoon niet breien als ze op schoot zit, dan wordt ze boos wink)

Op je site las ik je verhaal over je hartinfarct, wat vreselijk... Het is misschien/gelukkig al 2 jaar (?) geleden, maar èrg goed en verhelderend beschreven...! Hopelijk lezen meer mensen het, en herkennen ze hartkwalen op tijd...

Over gezondheid gesproken... Het is hier maar stil.... Heerst er griep, of is het de winterdip..? Ik hoop maar dat alles goed is, ook met Durvina en haar man, die, zoals ik begreep uit de berichten hier, een broze gezondheid heeft...

Groetjes,
Jolie

Re: Foto,s poppen...

Ja, het is hier griezelig stil maar de griep is daar denkelijk toch wel debet aan. Gelukkig is er niet meer zoveel spam want dat was toch wel erg irritant.
Die jonge diertjes zijn in het begin toch wel moeilijk maar tegelijkertijd ook weer erg vertederend hé ?
Mijn hartaanval en operatie is inmiddels al 6 jaar geleden maar de nasleep is er nog steeds.
Deze maand moet ik naar de pijnpolie om zenuwen in mijn rug te ltan blokkeren . Twee jaar geleden ben ik aan mijn rug geopereerd en nu drukt het littekenweefsel op een zenuw waardoor ik behoorlijk last van de rug heb. Maar goed, we zien het wel. Ik blijf in ieder geval vvan tijd tot tijd op de site kijken en natuurlijk hoop ik ook dat het met Durvina en haar man goed gaat. Het is een drukke tijd geweest ook met de Feestdagen enz. We zullen ongetwijfeld wel iets van haar horen.

Lieve groetjes Nickie :-)

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Ja lieve Nickie en Jolie, het is een drukke tijd geweest. Met Kees en mij gaat het naar omstandigheden gelukkig goed.

We hebben een droevige jaarwisseling gehad. Op oudejaarsavond is onze lieve kleinzoon Justin overleden. Hij had de progressieve spierziekte Duchenne. Hij is 23 jaar geworden. Maandag 8 januari is hij begraven. Het is dus allemaal nog kort geleden.

Binnenkort hoop ik de kleertjes van Bob en Bas te laten zien. Daar ben ik nog niet aan toe gekomen. Veel sterkte met je rug Nickie. Ik hoop je site toch ook eens te lezen.

Hartelijke groeten van Durvina

Re: Foto,s poppen...

Ha lieve Durvina, wat een verschrikkelijk bericht... Het lijkt me vreselijk, je kleinzoon verliezen aan het slopende aangeboren Duchenne, waar je niets tegen kunt doen... Van harte gecondoleerd, héél veel sterkte gewenst, ook voor je man en kinderen...

(Ik kan me heel goed voorstellen dat je hoofd niet staat naar poppendingen, dat wordt zo onbelangrijk dan... Als ik je eventueel t.z.t. kan helpen door de foto's hier op de site in een mapje te zetten, waar je zelf naartoe kunt linken, —als je er t.z.t. weer aantoe bent — stuur ze gerust, dan heb je in elk geval niet dat ellendige gedoe met tinypic enzo...)

Voor nu: héél veel sterkte!

Hartelijke groet,
Jolie

Re: Foto,s poppen...

Dat lijkt me een hele operatie Nickie! Wat heftig, zenuwen in je rug laten blokkeren... Maar altijd druk op je rugzenuw lijkt me ook ondraaglijk... En na zo'n hartoperatie zul je vast erg moeten uitkijken met je gezondheid... Wanneer moet je naar de pijnpoli? Heel veel sterkte ermee in elk geval!

Hartelijke groet,
Jolie

95 (edited by inekeribeiro 2018-01-15 21:51:32)

Re: Foto,s poppen...

Lieve Allemaal toevallig dacht ik zal eens op het forum kijken
Na die drukke maanden kwam het er niet van

Ach lieve durvina, wat een vreselijk bericht dat dat u en uw kinderen moet overkomen .Ik heb meer v d ziekte gehoord, hier bij ons in de buurt een gezin met 2 jongens die de ziekte ook hadden  .
Van Harte gecondoleerd ook voor uw uw man en familie .En Strekte om dit verlies wat nog zo pril is te kunnen verwerken ! Ik denk aan jullie .

En Nicky wat naar dat u zo'n last van uw rug blijft houden het zusje van mijn moeder had daar ook zoveel last van na operatie onstaat dan litekens en die drukken dan weer op de zenuw .
Ik hoop dat ze er u daar van af kunnen helpen ,of op zijn minst de klachten kunnen verminderen en rugpijn is al zo'n zeurende pijn
Veel sterkte toegewenst !

Zelf moet  weer voor slokdarm onderzoek ,heb dit onderzoek pas gehad en er was een middenrif breuk te zien .(had ondanks maag beschermers die ik slik veel last van zuur e.d )
Maar ook zagen ze onrustig weefsel slokdarm /maag en wilde daar punctie van nemen maar ik was zelf tijdens een roesje te onrustig om dit te kunnen doen hoesten ect. Dus helaas nog een keer eerst eind januari narcotiseur

Lieve Groet Van Ineke

Re: Foto,s poppen...

Dankjewel Ineke en jij sterkte met vervelende onderzoeken!

Liefs van Durvina

Re: Foto,s poppen...

Wat een ellende allemaal . Het nieuwe jaar begint niet echt goed, laten we hopen, dat de rest van het jaar vrolijker en beter wordt.
Lieve Durvina, jeetje wat een klap, ik heb geen woorden van troost omdat ik weet, dat die er domweg niet zijn. Weet, dat ik desondanks, toch jou, je man en verdere familie heel veel sterkte toewens met dit immense verdriet.
En Ineke, ook jij heel veelsterkte voor de komende onderzoeken, ik hoop van harte, dat ook jij geholpen kunt worden en dat ze de kwaal kunnen weghalen.
Zelf moet ik volgende week woensdag de 24ste naar het ziekenhuis voor die ingreep en ik hoop, dat er dan eindelijk een einde komt aan die slepende rugpijn. We zullen er maar het beste van hopen toch ?
Lieve dames, allemaal alsnog ..heel veel geluk, liefde maar vooral gezondheid voor de komende tijd

Lieve groetjes Nickie

Groetjes Nickie

Re: Foto,s poppen...

Dankjewel Nickie en allemaal gezondheid toegewenst!

Lieve groetjes van Durvina

Re: Foto,s poppen...

Is het goed gegaan met de zenuwblokkade Nickie? Merk je al dat de pijn minder of weg is, of is dat nog te snel? Beterschap gewenst hoor en Ineke ook!
Foto's plaatsen lukt wel hoor Jolie. Tinypic doet het weer goed, alleen wordt een staande foto zo nu en dan een liggende foto. Ik kan dus beter niet te veel staande maken.

Hartelijke groet, Durvina

100 (edited by Nickie 2018-04-25 13:59:41)

Re: Foto,s poppen...

Hallo allemaal,,
Ja, eindelijk weer op het forum na een lange tijd.
Gelukkig kreeg ik van Jolie een berichtje dat ze al een tijdje niets van mij gehoord had. Ik heb haar de situatie uitgelegd en een nieuw wacht woord voor mij aangemaakt, zodoende dat ik weer in kon loggen en voila, daar ben ik weer. hahahaha.
Er is inmiddels heel veel gebeurd hier. Om te beginnen ,,,Na een grote up-date van Windows, was ik alles kwijt van sites enz inclusief wachtwoorden. Van alles geprobeerd maar alles voor niets. In die zelfde tijd ben ik weer onder behandeling geweest voor de rug en de benen en na een spuit in de rug, gaat het nu stukken beter.
We hebben ook veel pech gehad met hondje Cody, achteraf bleek, dat hij veel groter zou worden dan men gezegd had. Doordat hij veel te weinig beweging had in ons appartement, werd hij agressief en begon ons te bijten. We hebben toen een nieuw baasje voor hem gezocht en ook gevonden. Hij is nu bij een jong koppeltje die graag een vriendje wilde hebben voor hub eigen hond. Na de kennismaking met beide honden en eventuele nieuwe baasjes bleek alles goed met elkaar overweg te kunnen en dus, ging Cody met hun mee. Hij is er nu alweer een poosje en heeft een prachtig onderkomen, vlakbij een groot bos waar hij naar hartenlust kan rennen en spelen met zijn vriendje.
Zelf zijn wij toen weer op zoek gegaan naar een kleiner exemplaartje en dat hebben wij gevonden gelukkig. Het is een boomertje die niet groter wordt dan een cm of 35, Hij is nu 5 maanden en hij heet Boyca.
Ik zal een dezer dagen een foto plaatsen want Tiny pic is ook weg en dat moet dus weer opnieuw op de pc komen.
Met het breien voor de poppen ligt het ook nog steeds stil want mijn arm wil nog steeds niet zoals het moet. De pijn is zo goed als weg maar als ik een paar minuutjes met de naalden in de hand zit, begint het weer op te spelen. Mijn therapeut zei. dat het nog wel een poosje zou duren voordat ik weer kan gaan breien. 
Voorlopig blijft het dus alleen bij kijken wat er allemaal voorbij komt, maar zodra ik weer aan de brei kan, dan zien jullie het wel.
Heel veel lieve groetjes van Nickie

http://i65.tinypic.com/308z4gk.jpg
http://i66.tinypic.com/4ik481.jpg

Groetjes Nickie