Topic: Hallo allemaal...

Hier is weer een up-date van deze kant. Er is veel gebeurd maar , we hebben het overleefd.
De operatie is achter de rug maar het herstel gaat moeizaam.
Pijn is minimaal maar de vermoeidheid des te meer. Het heeft allemaal tijd nodig om te herstellen ( en dat gaat ook ongetwijfeld lukken ) maar geduld is een schone zaak en dat heb ik eerlijk gezegd niet zo heel veel. Gelukkig kan ik weer zonder pijn een stukje met manlief en hondje buiten lopen. Het beperkt zich tot een metertje of 100 maar goed , het begin is er,
Ook is de verhuizing van de baan, we hebben uiteindelijk toch maar besloten om te blijven waar we nu zijn. De ruimte is wel groot maar ik help hulp van de thuiszorg dus dat valt wel mee. Ook gaan de woningco de appartementen renoveren en dan wordt alles een stuk gemakkelijker en zoals ze dat noemen, beter begaanbaar voor ouderen.  Zo langzaam aan ben ik ook weer begonnen met breien en vandaag komt er waarschijnlijk een nieuwe Ratti-pop bij. Eerlijk gezegd, ben ik blij dat we hier blijven wonen want nog meer poppen van de hand doen zou ik niet zo leuk vinden. Het is nu goed zoals het is . Lieve groetjes van een nu toch wel blije Nickie

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

Beste  Nickie. Fijn dat de operatie achter de rug is en nog goed verlopen ook.Doe rustig aan dan breekt het lijntje niet.
Ik heb  al eerder willen reageren ,maar ik kon niet meer inloggen ,  waar om  weet ik nog steeds niet. Maar  Jolie heeft een nieuw wachtwoord er in gezet  en nu gaat het weer. En ik maar steeds kijken wie mijn mooie oude Wildebras pop wil kopen .Jullie hebben groot gelijk  om niet te verhuizen ,wij waren het ook van plan een poosje geleden ,maar ook niet gedaan .Al die rompslomp
,en waar krijg ik weer een eigen hobby kamer , om te schilderen en met de naaimachine bezig te zijn, breien doe ik niet, kan niet v w de schouder.
Ik wens je het allerbeste ,en lekker wandelen met het hondje.
groetjes van Mies.

Re: Hallo allemaal...

Hallo Mies, ja, ergens ben ik toch wel blij dat de verhuizing niet doorgaat. Wij hebben hier een kamer van ruim 11 meter bij 4 . Het is een kamer me schuifdeur en het voorste stuk is onze hobbykamer. Ook hebben wij een ruime aparte keuken waar we royaal kunnen zitten met eten enz. Dat is tegenwoordig in de nieuwbouw ( waar wij eigenlijk heen zouden gaan in een senioren appartement ) niet zo. Ik ben ook weer begonnen met breien voor de poppenkinderen. Heb wel behoorlijk uitgedund want de meeste wildebras poppen hebben een nieuw tehuis gekregen. We gaan nu helemaal voor de Ratti-poppen ik heb er al een deel met gemodelleerd haar en twee met haren. Ik was altijd al gecharmeerd van deze poppen maar ze waren niet of nauwelijks te koop en als..voor flink wat eurootjes. het gaat nu de goede kant weer op en ik hoop zo rond de Kerst weer een beetje op mijn oude niveau te zitten. Voor nu Groetjes van Nickie en ik plaats straks een foto van mijn nieuwe Ratti-pop in zijn nieuwe out-fit

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

Heb je dat mooie pakje weer al gebreid Nickie? Lieve pop die Tieske. Fijn dat het weer wat beter gaat met je!

Hartelijke groet van Durvina

Re: Hallo allemaal...

Dankjewel Durvina .Hoe is het nu met jou ?
Ja ik heb gelukkig het ergste achter de rug en ook de smaak van het breien weer te pakken. Alle stress is nu bijna van ons af. Die verhuizing hing als een zwaard van Damocles boven ons hoofd. ergens wilde wij allebei niet en God zij dank is het nu ook niet meer aan de orde. We zouden echt giga veel ruimte en geld in moeten leveren voor de nieuwe woning en na veel praten en regelen hebben we toch maar besloten om te blijven waar we zijn.De rug begint ook weer beetje bij beetje mee te doen en dus is de blik nu gericht op de toekomst. Breien lukt weer aardig en de poppen verzameling groeit weer gestaag. Zo nu en dan zal ik de nieuwsre creaties wel weer showen hahaha.
liefs Nickie :-)

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

Gaat aardig met mij hoor. Ik hoop wel weer eens een briewerkje op te zetten of wat te schilderen of fotoboeken en een borduurwerk af te maken, maar kom daar nu nog niet aan toe. Ik heb nog steeds van alles te doen en heel veel aanloop.
We kijken nu uit naar jouw creaties! Hopelijk gaat het steeds beter met je rug. Het is nu heerlijk weer om met je hondje te wandelen. Geniet er maar van!

Hartelijke groet van Durvina

Re: Hallo allemaal...

Hallo Durvina
Gelukkig gaat het met jou ook weer ietsje beter. Veel aanloop is natuurlijk fijn maar even tijd voor jezelf maken is heel belangrijk . Met mijn rug gaat het langzaam steeds ietsje beter maar echt om te zeggen, we kunnen weer met Boyca naar buiten en boodschappen doen, dat gaat bij lange na nog niet.
Ik ga nu een traject in via het Rughuis, De behandelingen zijn daar divers, een fysiotherapeut, een gedragspsycholoog en een gewone psycholoog werken er allemaal samen aan een behandelplan.  Aankomende dinsdag hoor ik wanneer en hoe het plan er voor mij uit gaat zien en wanneer het begint. We wachten dus maar weer af. Intussen ben ik wel weer lekker met de breinaalden aan het stoeien en het resultaat zie je hier onder. De foto van Tieske staat nu rechtop, :-) en zijn grote broer Teun is er nu bij gekomen. Het is ook een Ratti-pop van 70 cm die ik via Marktplaats op de kop heb kunnen tikken .

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

http://i65.tinypic.com/15wi5it.jpg

http://i67.tinypic.com/fnbl7k.jpg

http://i65.tinypic.com/20j67vc.jpg


groetjes Nickie

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

Wat is Teun groot Nickie! Hij past echte kinderkleertjes. Wat een schattig vestje heeft hij aan! Heb je dat uit een babybreiboek?

Fijn dat ze een goed behandelplan gaan maken voor je rug. Begeleiding is daarbij echt wel nodig.  Ik heb al jaren een papier met een reeks oefeningen die ik thuis moet doen in mijn nachtkastje liggen. Dat oefenen thuis schiet er meestal snel bij in.

Maar jij bent een volhouder hè. Fijn als je goed begeleid wordt. Sterkte ermee!

Hartelijke groet van Durvina

Re: Hallo allemaal...

Hallo Durvina, dankje voor het complimentje  :-) Ja, Teun is groot hé ? Hij stond op marktplaats voor €10,00 ., met zijn mooie groene jasje en een kort broekje aan daar kon ik hem toch niet voor laten staan ? Hij is 70cm een echte Ratti ook nog, gemerkt en al, het was echt en koopje en ik ben helemaal weg van de Ratti-poppen.
Ja, ik hou wel vol met die therapieen enz. Ik wil gewoon weer beter functioneren dan nu en gewoon een stuk lopen al is het met de rolator :-) Ik heb thuis ook een boekje met oefeningen maar, kan ook de dicipline niet opbrengen om die ook te doen. Met begeleiding gaat het toch wat beter vind ik.  Misschien is dat rughuis ook wel iets voor jou .  Ik hoop echt, dat het met jou ook weer wat beter gaat.

Lieve groetjes Nickie

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

Hallo  Durvina en Nickie.Wat fijn dat het met jullie beiden weer wat beter gaat.Bij  babbael praat kunnen jullie lezen waar ik zit[ bij  jolie ]
Misschien stuurd ze wel wat herfst foto,s door.Kan ik niet hier op.
Ik probeer ook  mijn opgedragen oefenigen te doen maar lukt ook niet altijd hoor .Vooral ontspanings oefeningen  zijn moeilijk, daar ben ik een te bezig mens voor.Ga nu  foto,s naar Jolie sturen,via mail. [dat kan ik wel] hoop ik tenminste. Zwarte woud groetjes Mies

12 (edited by Nickie 2018-11-06 07:54:49)

Re: Hallo allemaal...

Hallo Mies,
doe maar rustig aan met de oefeningen en geniet van je vakantie.
Het lukt hier ook niet al te best. Ik ben nu in behandeling bij Het Rughuis. Daar krijg ik oefeningen van een fysiotherapeut en van een psycholoog, Het schijnt, dat veel pijntjes ook een psychische achtergrond hebben en dat zo maar eens kunnen want ik heb nogal het een en ander meegemaakt.
De behandelingen slaan goed aan en dus hoppik maar dat uiteindelijk alles goed komt.
Lieve groetjes Nickie :-)

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

Hallo Nickie, volgens mij heb ik een paar weken terug een viertal wildebrasjes van jou  overgenomen via MP, maar dat werd geregeld door je man... kan dat kloppen?
http://i64.tinypic.com/vpyujt.jpg
http://i64.tinypic.com/vyxdfk.jpg
oa. deze twee.... kan dat kloppen???
Bij het zien van je woonplaats ging er een belletje rinkelen ook omdat je verteld dat je de wildebrasje verkoopt en voor de ratti's gaat.....mocht jij het niet zijn dan is het goed, mocht jij het wel zijn dan weet je dat je poppen goed terecht zijn gekomen.

14 (edited by Nickie 2018-11-07 11:11:23)

Re: Hallo allemaal...

Hoi Jettie, wat leuk om de poppen weer even te zien.
Ja, ik ben degene die de Wildebrasjes wegdoet en er Ratti-poppen voor in de plaats verzamel..
Het is toch well leuk om zo af en toe de poppen weer te zien :-)
Mijn man doet de Marktplaats verkopen. De vier kleintjes staan er nog steeds op.

https://www.marktplaats.nl/wijzigAdvert … mympSeller

Zou je interesse hebben, dan is de prijs voor jou €10,00 voor de poppetjes alleen en samen met het bankstelletje €15,00
Komen dan de verzendkosten nog bij

Groetjes Nickie

Groetjes Nickie

Re: Hallo allemaal...

Oh wat leuk om ze hier te zien Nickie en Jettie!
Ik had ze op MP ook al bewonderd :-)
Wat leuk om je Ratti's te zien Nickie, ook nog altijd een van mijn favoriete (want allereeste :-)) poppen! En ja, wat Durvina ook zei: wat een grote maat, 70 cm..! Fijn voor leuke kleertjes...
Heel veel sterkte met je rug — en wat fijn dat de verhuizing niet door hoeft te gaan!
Groetjes,
Jolie