Topic: Wat zijn de Spammers weer bezig...

Sjonge jonge, terwijl ik de spam zit te wissen, komen er doodleuk weer nieuwe spammers bij... Op het moment is het domein "mckendall.junkcarsfloridamiami.com" actief met (zie afbeelding) telkens weer nieuwe email-adressen. En telkens weer andere IP-adressen.

Ik heb al het hele domein geband, kijken of dat helpt. Helaas niet altijd, heb ik al eerder gemerkt.

Dit composiet+stof-popje kan die tijd beter gebruiken... Het heeft al oogjes, het gat in het hoofdje is dicht, maar nog niet afgewerkt.. De slijtplekken in het lijf zijn gestopt...

http://www.welkepopisdat.nl/afbeeldingen-Forum/Composiet_IMG_20180501_222027.jpg

...Maar zo ben ik keer op keer alleen bezig met spam-wissen... :-}

Enfin, de aanhouder wint! ;-)

Hartelijke groetjes,
Jolie

Re: Wat zijn de Spammers weer bezig...

Hallo  Jolie.
Hoe is het nu met Nickie?    Vandaag staan er weer 2 kavels op catawiki van mij  1 met 4 wildebras poppen  en een met een merk beer Eduka.
Ik ben benieuwd hoe het weer afloopt. En de non heeft ook een mooi plekje in een museum in Emst het heet  [ Olt boeren grei op,tHinkel  ] Ze hebben ook een heilig hoekje en de nonnenpop staat nu naast een  groot Mariabeeld. Het is een verbouwde varkensstal ,en het is verrassend om daar rond te kijken. alles voor de 50 tiger jaren . Marianne is ook  hier geweest en dat was heel gezellig ,en ze heeft nog een Schildpadpopje gekocht.
Groetjes  Mies.

Re: Wat zijn de Spammers weer bezig...

Ha Jolie, even vertellen dat jouw popje al een paar dagen op het bureaublad van mijn computer staat. Ze is zoo aandoenlijk lief...
Ja soms wil je een heleboel dingen, maar komt er maar niet aan toe.
Mijn papier-maché wildebrasje ligt weer al een week of drie op de kast te wachten tot ik verder ga met haar reparatie! Nu ging ik naar boven om verder te gaan met de beschrijving van Wadi zijn kleertjes. Als dat klaar is krijg je weer een lading foto's van me ;-)
Maar nu is het onderhand weer theetijd en dan het gras maaien. Het is nu lekker droog.

Hartelijke groetjes van Durvina

Re: Wat zijn de Spammers weer bezig...

Wat een mooi lief popje is dat Jolie.