Topic: Het blijkt dat er toch reglementen nodig zijn ;-}

Tussen alle bijzonder leuke berichten die hier tot nu toe gepost zijn, duikt er heel af en toe een nieuwe schrijver (m/v) op die andere bedoelingen heeft.

Spamlinks in de userinformatie, of zoals vandaag die "meneer met zijn levensgrote barbie."

Ergens moet ik daar vreselijk om lachen, ik ben niet snel geshockeerd, en dingen die ik ècht shockerend vind, hebben eerder te maken met oorlog, politiek of uitsluiting.

Maarja, ik wil het wel graag een beetje netjes houden.

Dus ik moet maar 'ns reglementen gaan schrijven. En natuurlijk meteen even die verfoeide "cookiewet" "implementeren:" Een popup-vraag-box (*snik*) waarop iedereen op de vraag "Cookies?" ja of nee kan antwoorden, want dit forum bewaart uw naam op uw eigen computer (=niet op de mijne, ik doe niets met de gegevens die u invult.)

Hier kunt u daar meer over lezen: http://poppenforum.nl/topic/41/uit-het- … -internet/

Enfin, ik hoop dat u er begrip voor heeft dat ik tot vandaag vertrouwde op de 'goede moraal' van de forum-deelnemers, en ik tot nu toe geen aparte regelmenten had — dan de nederlandse wet, waaronder uiteraard alle websites ook vallen.

Groetjes,
Jolie

Re: Het blijkt dat er toch reglementen nodig zijn ;-}

PS: ik heb nu helaas ook "Require verification of all new registrations by email." moeten aanzetten, elke dag kan ik aanmeldingen vinden van mensen met een spam-adres.

Jammer dat dat zo is, maar kennelijk is webvandalisme nog enorm lucratief: ergens je linkje posten en "cashen maar." *zucht*.

Groetjes,
Jolie

Re: Het blijkt dat er toch reglementen nodig zijn ;-}

Ik heb net een stuk of 30 Forum-deelnemers van het Forum afgegooid, ze hadden een "spam-link" ("dieetpillen", "koop NU bedframes" etc etc) in hun Profiel staan, en waren sinds de aanmaak van het profiel nooit meer teruggeweest.

Mocht ik iemand ten onrechte gewist hebben, laat het me weten! (ik denk van niet, eerder zal ik teveel "ingeschrevenen" hebben laten staan, maar als die "vage, vreemde emailadres inschrijvingen" ook met spam komen, zal ik ze ook moeten wissen.)

Groetjes,
Jolie

Re: Het blijkt dat er toch reglementen nodig zijn ;-}

P.S. De meneer met de "Levensgrote Barbie" is ook gewist, op zijn eigen verzoek. (En het was niet eerlijk van me dat ik erom had moeten lachen. Nee, zeg, wat moet ik dan doen? Geshockeerd zijn? Boos worden? ;-))